Programe slabit

Plan alimentar CONTROLAT

Dieta personalizata controlata se adreseaza persoanelor ce au un obiectiv clar de scadere in greutate relativ rapid, dar sanatos, fara sa le  lipseasca nutrientii din alimentatie si fara sa simta foame sau pofte pe parcursul zilei.

Dieta personalizata FLEXIBILA

Vom discuta despre constientizare, despre nutrientii de care are nevoie organismul tau si te vom invata cum sa-ti construiesti farfuria perfecta.

Regim alimentar SANATOS

Termenul dieta vine din latinul „diaeta“ care înseamnă mod de viaţă, dar majoritatea oamenilor echivalează dieta cu deprivarea sau au impresia că-şi refuză ceea ce doresc cu adevărat. Construim impreuna dieta dupa alimentele tale preferate.

Nutritie pentru SARCINA

Mitul conform caruia femeile gravide trebuie sa manance cat pentru doua persoane, reprezinta un lucru inteles complet gresit. Femeia are nevoie atat  in  perioada de sarcina, cat si in perioada de alaptare de un regim sanatos si echilibrat, ceea ce va influenta dezvoltarea si sanatatea fatului.

Nutritie sanatoasa copii si adolescenti

Nutritia pentru copii are aceleasi principii ca nutritia pentru adulti. Atat adultii, cat si copiii au nevoie de o alimentație plină de nutrienți – vitamine, minerale, carbohidrati, proteine si grasimi.
In cazul copiilor, trebuie avut in vedere ca acestia au nevoie de cantitati de substante nutritive diferite si adaptate fiecarei etape de dezvoltare.

Scroll to Top