Despre noi

Hei, noi suntem SMART

Ideea infiintarii unui centru de nutritie a venit din dorinta de a-ti impartasi tie si altora ca tine, importanta si necesitatea adoptarii unui stil de viata sanatos.

Pentru toti este importanta alimentatia: copii, adolescenti, adulti si varstnici.
Indiferent de varsta sau sex, avem nevoie de suficienta energie pentru activitatile zilnice fara ca hrana sa cauzeze luare in greutate.

Viata noastra se desfasora cu o viteza ametitoare si absorbiti de grijile zilnice uitam ca pentru o viata sanatoasa este important sa pastram echilibru intre alimentatie si exercitiile fizice

„Sanatatea nu inseamna doar cat slabesti, ci si cat de mult iti imbunatatesti viata”  Josh Axe

5+

Consultatii zilnice

38 kg

Slabite pe saptamana

150+

Persoane care au reusit

De ce sa alegi SMART?

In centrul de nutritie nu vei gasi un simplu program de slabit ci un PROGRAM COMPLET, te vom ajuta sa faci schimbari in modul in care iti alegi alimentatia, pentru a-ti mentine sanatatea.

Sabina EnacheSabina Enache
22:26 08 Dec 22
Acum 3 luni impreuna cu iubitul meu am contactat-o pe doamna Madalina pentru a ne incepe lupta cu kilogramele in plus, iar rezultatele au fost vizibile chiar din primele saptamani! Mancam ceea ce ne place, dar in acelasi timp avem rezultate extraordinar de bune! O recomandam din tot sufletul! O doamna care pune suflet si pasiune in ceea ce face!Apelati cu incredere! O sa aveti rezultate spectaculoase!
Diandra CarastoianDiandra Carastoian
15:16 05 Jul 22
Am inceput colaborarea cu doamna nutritionist acum o luna si jumatate de zile si deja sunt rezultate considerabile. Un plan alimentar diversificat si adaptat nevoilor mele. Asa cum spune si doamna nutriționist acesta este un stil de viață, nu un regim, ceea ce face totul mult mai placut si mai ușor!Recomand cu incredere! 😊
Georgiana NeaguGeorgiana Neagu
15:06 10 Jun 22
Recomand din suflet! In primul rand o persoană minunată,cu ajutorul doamnei nutriționist am reușit să îmi ating obiectivul!Va mulțumesc!
Mocanu OanaMocanu Oana
14:19 10 Jun 22
Am avut 95 de kg în luna februarie când am început colaborarea, iar acum am 78 de kg. Doar din plan alimentar. Mă bucur enorm ca am dat de acest centru și mă bucur că am găsit empatie și înțelegere. 💙
Ema OpreaEma Oprea
09:14 05 Jan 22
Recomand cu mare drag! Madalina Duta este un înger nu om....am reușit sa slăbesc din 6 septembrie când am dat start luptei cu kilogramele și pana în prezent 12 kg! Am avut planuri alimentare din ceea ce îmi place sa mănânc, lucru care face aceasta lupta foarte simpla! Am învățat sa mănânc sănătos și pentru asta mulțumesc frumos Mădălina Duta! Nu ezitați sa faceți o vizita doamnei nutritionist...nu veți regreta!
js_loader
Scroll to Top