Povesti de succes

"În Centrul Smart am găsit oameni dedicați care au dat dovadă de dăruire și rigurozitate în tot ceea ce fac. Pe mine m-au ajutat enorm, m-au invătat să mănanc sănătos, să fac alegeri bune și să înlocuiesc anumite produs. Planul alimentar este ușor de pregătit fiind cu rețete simple, astfel că am slăbit 18 kg în 3 luni de zile. Acum mă simt plină de energie și vreau să-i recomand din tot sufletul. Eu le sunt recunoscătoare și îi îmbrățișez cu drag"
Claudia Vlădoiu
18kg în 3 luni
"Mulțumesc Centrului Smart cu care am resuit fără mari eforturi să slăbesc 10 kg într-o lună. Planul alimentar a fost ușor de urmat. Acum mă simt mult mai bine, parcă și aerul pe care îl respir este mai ușor. Vă mulțumesc mult pentru susținere, implicare și promptitudine. Toate acestea au contribuit și m-au susținut în atingerea obiectivului meu."
Georgiana Busuioc
10kg intr-o luna
"De când mă știu țin cure de slăbit, am urmat mai multe diete personalizate și m-am înfometat de cele mai multe ori. Toate acestea pentru a scădea în greutate.. Recunosc că la recomandarea unei prietene am hotărât să merg la Centrul de nutrite SMART. La început am fost neîncrezătoare, însă abordarea este diferită, aici am găsit oameni profesioniști. Am urmat timp de 3 luni o dietă personalizată, cu un meniu strict, ușor de pregătit și foarte gustos. După 3 luni am ajuns la greutatea pe care mi-o doream. După această perioadă a urmat o dietă de menținere în care am invătat cum să mănanc și cum să combin alimentele. Mulțumesc din suflet!"
Alexandra Sandu
28 ani
"Am avut plăcerea să o cunosc pe dna Mădălina Duță exact în momentul în care aveam cea mai mare nevoie de consiliere pentru a lupta cu kg. Atât eu cât și fiul meu de 10 ani am urmat sfaturile primite, ceea ce apreciez este modul în care abordează problemele, în sensul unui echilibru în alimentație care presupune să mănânci sănătos și doar ceea ce îți place. De la prima întâlnire am reținut că zahărul ne aduce deservicii și că acesta este prezent în multe alimente, nu neapărat dulciuri. Să avem sănătate impreună și să ajungem la obiectivele propuse!"
Codruta Mihai 40 ani și Radu 10 ani
"Poți să slăbesti la orice vârstă dacă ești motivat și atent la ceea ce mănânci. Recomand cu drag personalul din clinică. Imperuna am slăbit 15 kg în 4 luni."
Magda Teodorescu
15 kg in 4 luni
"Vreau să mulțumesc Centrului de Nutriție Smart. În 4 luni am slăbit 25 kg fără să mă înfometez și fără să am pofte. Acum urmez programul de menținere și invăt lucruri noi. Cel mai important este că, după această perioadă, voi știi cum să-mi aleg alimentele, cum să le combin și cum să le prepar. Sunt sigură că niciodată nu am să mai pun kilogramele înapoi."
Cristina Leonte
25kg in 4 luni
Scroll to Top