Povesti de succes

"În Centrul Smart am găsit oameni dedicați care au dat dovadă de dăruire și rigurozitate în tot ceea ce fac. Pe mine m-au ajutat enorm, m-au invătat să mănanc sănătos, să fac alegeri bune și să înlocuiesc anumite produs. Planul alimentar este ușor de pregătit fiind cu rețete simple, astfel că am slăbit 18 kg în 3 luni de zile. Acum mă simt plină de energie și vreau să-i recomand din tot sufletul. Eu le sunt recunoscătoare și îi îmbrățișez cu drag"
Claudia Vlădoiu
18kg în 3 luni
"Mulțumesc Centrului Smart cu care am resuit fără mari eforturi să slăbesc 10 kg într-o lună. Planul alimentar a fost ușor de urmat. Acum mă simt mult mai bine, parcă și aerul pe care îl respir este mai ușor. Vă mulțumesc mult pentru susținere, implicare și promptitudine. Toate acestea au contribuit și m-au susținut în atingerea obiectivului meu."
Georgiana Busuioc
10kg intr-o luna
"De când mă știu țin cure de slăbit, am urmat mai multe diete personalizate și m-am înfometat de cele mai multe ori. Toate acestea pentru a scădea în greutate.. Recunosc că la recomandarea unei prietene am hotărât să merg la Centrul de nutrite SMART. La început am fost neîncrezătoare, însă abordarea este diferită, aici am găsit oameni profesioniști. Am urmat timp de 3 luni o dietă personalizată, cu un meniu strict, ușor de pregătit și foarte gustos. După 3 luni am ajuns la greutatea pe care mi-o doream. După această perioadă a urmat o dietă de menținere în care am invătat cum să mănanc și cum să combin alimentele. Mulțumesc din suflet!"
Alexandra Sandu
28 ani
"Am avut plăcerea să o cunosc pe dna Mădălina Duță exact în momentul în care aveam cea mai mare nevoie de consiliere pentru a lupta cu kg. Atât eu cât și fiul meu de 10 ani am urmat sfaturile primite, ceea ce apreciez este modul în care abordează problemele, în sensul unui echilibru în alimentație care presupune să mănânci sănătos și doar ceea ce îți place. De la prima întâlnire am reținut că zahărul ne aduce deservicii și că acesta este prezent în multe alimente, nu neapărat dulciuri. Să avem sănătate impreună și să ajungem la obiectivele propuse!"
Codruta Mihai 40 ani și Radu 10 ani
"Poți să slăbesti la orice vârstă dacă ești motivat și atent la ceea ce mănânci. Recomand cu drag personalul din clinică. Imperuna am slăbit 15 kg în 4 luni."
Magda Teodorescu
15 kg in 4 luni
"Vreau să mulțumesc Centrului de Nutriție Smart. În 4 luni am slăbit 25 kg fără să mă înfometez și fără să am pofte. Acum urmez programul de menținere și invăt lucruri noi. Cel mai important este că, după această perioadă, voi știi cum să-mi aleg alimentele, cum să le combin și cum să le prepar. Sunt sigură că niciodată nu am să mai pun kilogramele înapoi."
Cristina Leonte
25kg in 4 luni
Sabina EnacheSabina Enache
22:26 08 Dec 22
Acum 3 luni impreuna cu iubitul meu am contactat-o pe doamna Madalina pentru a ne incepe lupta cu kilogramele in plus, iar rezultatele au fost vizibile chiar din primele saptamani! Mancam ceea ce ne place, dar in acelasi timp avem rezultate extraordinar de bune! O recomandam din tot sufletul! O doamna care pune suflet si pasiune in ceea ce face!Apelati cu incredere! O sa aveti rezultate spectaculoase!
Diandra CarastoianDiandra Carastoian
15:16 05 Jul 22
Am inceput colaborarea cu doamna nutritionist acum o luna si jumatate de zile si deja sunt rezultate considerabile. Un plan alimentar diversificat si adaptat nevoilor mele. Asa cum spune si doamna nutriționist acesta este un stil de viață, nu un regim, ceea ce face totul mult mai placut si mai ușor!Recomand cu incredere! 😊
Georgiana NeaguGeorgiana Neagu
15:06 10 Jun 22
Recomand din suflet! In primul rand o persoană minunată,cu ajutorul doamnei nutriționist am reușit să îmi ating obiectivul!Va mulțumesc!
Mocanu OanaMocanu Oana
14:19 10 Jun 22
Am avut 95 de kg în luna februarie când am început colaborarea, iar acum am 78 de kg. Doar din plan alimentar. Mă bucur enorm ca am dat de acest centru și mă bucur că am găsit empatie și înțelegere. 💙
Ema OpreaEma Oprea
09:14 05 Jan 22
Recomand cu mare drag! Madalina Duta este un înger nu om....am reușit sa slăbesc din 6 septembrie când am dat start luptei cu kilogramele și pana în prezent 12 kg! Am avut planuri alimentare din ceea ce îmi place sa mănânc, lucru care face aceasta lupta foarte simpla! Am învățat sa mănânc sănătos și pentru asta mulțumesc frumos Mădălina Duta! Nu ezitați sa faceți o vizita doamnei nutritionist...nu veți regreta!
js_loader
Scroll to Top